BURDUR / BUCAK - BARBAROS İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

11. ARAPÇA ÇOCUK ŞARKI YARIŞMASI İL 1. Sİ BUCAK BARBAROS İMAM HATİP

11. Arapça Çocuk Şarkıları Yarışmasında okulumuz İL 1.si oldu.

Öğrencilerimiz Elifnur YÜCE, Ecrin Ece ÖZMEN, Fatma DOĞAN onları çalıştıran Öğretmenimiz Ebru OFLAZ'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliği yaptığı yarışmanın  finalinde ortaokul kategorisinde Bucak Barbaros İmam Hatip Ortaokulundan Ecrin Bade UZUN il birincisi oldu.

Mrt

BESTE Projesi kapsamında ilçe genelinde düzenlenen  "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"

Mrt

Beste projesi kapsamında yapılan İstiklal Marşını okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Ecrin Bade UZUN İlçe birincisi olmuştur tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 5. ve 6. sınıfların hazırlamış olduğu sene sonu etkinlikleri kapsamında yapılan kermese yoğun katılım sağlandı. Emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafandan hazırlanan kadir gecesi programı konferans salonumuzda tüm öğrencilere sunulmuştur.

Ock

Akıl Zeka oyunları Sınıfımız açıldı.